Rumienienie wołowiny (medium rare)

Rumienienie wołowiny (medium rare)

4.6 15 rating
Příprava 5min.
Celkový 15min.
1 Cały przepis

Suroviny

  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
    20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • 250 g mięsa wołowego bez ścięgien i kości, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Cały przepis

Sodík 120 mg
Protein 53 g
Kalorie 2118 kJ / 507 kcal
Tuk 31 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...