Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g wody
- 1 ½ łyżeczki soli
- 600 g ziemniaków, pokrojonych w 3 cm kostkę
- 200 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej
- 8 - 16 plastrów boczku, tłustego, w plastrach (100 g), wędzonego, pokrojonego w 1-2 mm plastry
- 80 - 100 g masła, niesolonego
-
1 - 2
łyżeczki tymianku, świeżego
nebo 1 łyżeczka tymianku, suszonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1596 kJ / 382 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ratatouille z bobem
1j
Zielona fasolka szparagowa na Varomie
30 min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30 min
Bób z zielonym groszkiem w słodkim sosie gruszkowym
1j
Jajka sadzone na Varomie z ziemniakami, szparagami i sosem cytrynowym
50 menit
Kalafior z purée z groszku
40 min
Ziemniaki z fasolką, szynką i sosem berneńskim
1j
Szparagi z młodymi ziemniakami i jogurtowym sosem holenderskim
55 Min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 min
Jajka sadzone na parze
15min
Cytrynowo-rozmarynowy pstrąg i warzywa na parze
1 godz. 5 min