![Sautéing 7 oz Carrots Sautéing 7 oz Carrots](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f9e2138e-905f-4170-90e2-f6f7c7a2dbd3/Derivates/09e0f9ab-ee67-4e5a-abf4-8461b7eb2f42.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
½
oz oil
nebo ½ oz extra virgin olive oil - 7 oz carrots, sliced on the bias (¼ in.)
- Nutriční hodnoty
- na 7 oz
- Kalorie
- 835 kJ / 199 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 120 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéing 10.5 oz Onions
Žádné hodnocení
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Broccoli Sauté
20min