Zařízení & příslušenství
Sautéing 14 oz Carrots
Příprava 10min.
Celkový 20min.
14 oz
Suroviny
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
carrots sliced on the bias (¼ in.)14 oz
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 14 oz
Sodík
240 mg
Protein
4 g
Kalorie
1293 kJ /
309 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
14.4 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Basic Vegetables
16 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20min.
Sautéed Red Peppers with Onions
25min.
Sautéing Red Pepper with Onions
25min.
Sautéing Vegetable Mixture
30min.
Sautéing 7 oz Zucchini
20min.
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min.
Sautéing 7 oz Carrots
15min.
Mixed Mushroom Sauté
30min.
Sautéing Onions and Garlic
20min.
Sautéing 7 oz Onions
20min.
Sautéed Cauliflower
25min.
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min.