
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
½
oz oil
nebo ½ oz extra virgin olive oil - 14 oz carrots sliced on the bias (¼ in.)
- Nutriční hodnoty
- na 14 oz
- Kalorie
- 309 kcal / 1293 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 14.4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 240 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steamed Zucchini
35min
Steamed Green Beans
30min
Steamed Cubed Potatoes
40min
Steamed Cauliflower
25min
Steamed Broccoli
25min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Sautéing 10 oz Fennel
25min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min