Kompatibilní verze
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 24 - 32 oz Chilean sea bass fillet
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 12 oz carrots, peeled, cut into sticks
- 4 oz unsalted butter, divided
- 3 oz white miso paste
- 28 oz water
- 18 oz red new potatoes or baby gold, peeled and quartered
-
12
oz fresh green beans, trimmed
nebo 20 oz zucchini, ends trimmed, quartered lengthwise - 1 tsp fine sea salt, to taste
- fresh chives, finely chopped, to garnish
- freshly ground rainbow peppercorns, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2469 kJ / 590 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccoli Sauté
20min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Turkey Bolognese Sauce
50min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2h 10min
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 Min
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
1 Std. 35 Min
Mushroom Fettuccini
40min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 Min