Kompatibilní verze
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 24 - 32 oz Chilean sea bass fillet
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 12 oz carrots, peeled, cut into sticks
- 4 oz unsalted butter, divided
- 3 oz white miso paste
- 28 oz water
- 18 oz red new potatoes or baby gold, peeled and quartered
-
12
oz fresh green beans, trimmed
nebo 20 oz zucchini, ends trimmed, quartered lengthwise - 1 tsp fine sea salt, to taste
- fresh chives, finely chopped, to garnish
- freshly ground rainbow peppercorns, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2469 kJ / 590 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Light and Fresh Beet Pasta
20min
Maple and Mustard Salmon
20min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h