Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de blancs de poireau, coupés en petits morceaux
- 600 g d'eau
- 500 g de patates douces, détaillées en cubes (3 cm)
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de crème fraîche épaisse
- 1 c. à café de moutarde
- 400 g de pavés de saumon frais (4 pavés), détaillés en cubes (2 cm)
- 50 g de gruyère, râpé
- 2 c. à soupe de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1581 kJ / 378.5 kcal
- Protein
- 26.5 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Tuk
- 18.8 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 423.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Hachis parmentier de poulet et carottes à l'orange
1h 15min
Brandade de lieu à la patate douce
1h
Gratin de poireau, panais et saumon
1h 15min
Clafoutis aux épinards, saumon et feta
55min
Parmentier merlan, poireau et courge
1h 15min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Risotto au poireau et saumon fumé
40min
Hachis parmentier à la carotte
1h 10min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min
Parmentier de carotte au poisson
1h
Curry de crevettes aux poireaux et carottes
40min