Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de blancs de poireau, coupés en petits morceaux
- 600 g d'eau
- 500 g de patates douces, détaillées en cubes (3 cm)
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de crème fraîche épaisse
- 1 c. à café de moutarde
- 400 g de pavés de saumon frais (4 pavés), détaillés en cubes (2 cm)
- 50 g de gruyère, râpé
- 2 c. à soupe de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1581 kJ / 378.5 kcal
- Protein
- 26.5 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Tuk
- 18.8 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 423.8 mg
Alternativní recepty
Parmentier merlan, poireau et courge
1 Std. 15 Min
Parmentier de carotte au poisson
1 Std.
Gratin de poireau, panais et saumon
1 Std. 15 Min
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1 Std. 30 Min
Crumble de poulet aux poireaux
50min
Lasagne de courgette
1h 25 min
Curry de crevettes aux poireaux et carottes
40 Min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 Std. 40 Min
Risotto au poireau et saumon fumé
40 Min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1 Std.
Parmentier de chou-fleur au saumon
1 Std. 15 Min
Couscous de brocoli, poulet au yaourt et au curry
40 Min