Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 250 g de poireaux, coupés en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc sec
- 680 g d'eau
- 1 cube de bouillon
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de pancetta, coupée en petites lanières
- 3 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1848.2 kJ / 440.5 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Risotto au chou-fleur
45min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto courgette et bacon
35 Min
Risotto au potimarron
1h
Risotto aux asperges
45min
Risotto au poireau et saumon fumé
40min
Risotto aux asperges
35 Min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min