
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de parmesan coupé en morceaux
- 100 g d'échalotes coupées en deux
- 250 g de poireaux coupés en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc sec
- 680 g d'eau
- 1 cube de bouillon
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de beurre coupé en morceaux
- 200 g de pancetta coupée en petites lanières
- 3 brins de ciboulette fraîche ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 440.5 kcal / 1848.2 kJ
- Protein
- 15.2 g
- Tuk
- 20.3 g
- Sacharidy
- 46 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Risotto aux asperges
45min
Risotto au chou-fleur
45min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Risotto aux asperges
35min
Risotto à la betterave
30min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto au poireau et saumon fumé
40min
Risotto au potimarron
1hod.