Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 550 g d'eau
- 15 g de gros sel
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 300 g de filets de poisson blanc, type cabillaud
- 60 g de beurre, et un peu pour le plat
- 60 g de lait demi-écrémé
- 150 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 gousse d'ail
- 1 bouquet de persil plat frais, équeuté
- 50 g de chapelure maison
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1722 kJ / 410 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 33.8 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de pâtes au poisson et poireaux
1h 10 min
Gratin de pâtes au thon
35 min
Gratin de poisson
45 min
Lasagnes de poisson aux champignons
1h 30min
Gratin de lieu
1 Std. 25 Min
Tagliatelle aux crevettes et aux tomates séchées
50 min
Crumble de poisson
1 Std.
Quiche saumon-épinard-chèvre
1 Std.
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 min
Clafoutis aux épinards, saumon et feta
55 min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1 Std. 15 Min
Lasagne aux deux saumons en croûte de pistou
1 Std.