
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon coupé en quatre
- 200 g de tranches de bacon coupées en lamelles
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 12 feuilles de sauge fraîche de petite taille
- 200 g de champignons de Paris frais coupés en deux ou en quatre selon leur taille
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 419 kcal / 1766 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 62 g
Alternativní recepty
Risotto tomate-coppa-artichaut
40min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50min
Pâtes au gorgonzola
40min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto à l'espagnole
30min
Risotto crémeux au camembert
35min