Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 200 g de tranches de bacon, coupées en lamelles
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 12 feuilles de sauge fraîche, de petite taille
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou en quatre selon leur taille
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1766 kJ / 419 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Risotto au pesto et au chèvre
30 Min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 Min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 Min
Risotto à l'espagnole
30 Min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Risotto à la saucisse et à la trévise
35 Min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Risotto courgette et bacon
35 Min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 Min
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 Min