Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 200 g de tranches de bacon, coupées en lamelles
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 12 feuilles de sauge fraîche, de petite taille
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou en quatre selon leur taille
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1766 kJ / 419 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 min
Risotto au pesto et au chèvre
30 min
Risotto courgette et bacon
35 min
Risotto à l'espagnole
30 min
Poulet aux poivrons façon risotto
40 min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25 min
Chili con carne
30 min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40 min
Risotto crémeux au camembert
35 min
Risotto aux moules et chorizo
50 min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 min