Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Puré de tomate
- 35 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 200 g de jitomate guaje, en trozos y sin semillas
- 20 g de aceite de oliva
Estofado
- 2 dientes de ajo, pelados
- 100 g de cebolla, en trozos
- 15 g de aceite
- 100 g de tocino ahumado rebanado, en trozos de 3 cm aprox.
- 500 g de carne de res para estofados, en cubos de 3 cm
- 2 cucharada de harina de trigo
- 450 g de vino tinto
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de concentrado de caldo de res
- ½ cucharadita de sal fina
- 200 g de papas cambray, medianas
- 150 g de champiñón blanco fresco, cortado por la mitad
- 100 g de zanahoria, pelada y cortada en rebanadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1735 kJ / 413 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Estofado de res
1h 40 min
Cerdo braseado con salsa BBQ
1h 30min
Estofado cremoso de pollo en mostaza
40 Min
Estofado de res con fantasmas de puré de papa
1h 30min
Estofado de res TM6
4h
Pollo en mostaza y miel con puré de coliflor
50 Min
Pollo a la cazadora (Hestan Cue™)
40 Min
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30 Min
Lentejas con res y plátano macho
45 Min
Carne de res a la jardinera
40 Min
Stroganoff de res TM6
1 Std.