
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 100 g de zanahoria en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco (volitelně)
- 400 g de jitomate en trozos
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de agua
- 800 g de papas en trozos (3-4 cm)
-
6
filetes de merluza (120-200 g cada uno)
nebo 6 filetes de pescado blanco (cualquier tipo de pescado blanco, 120-200 g cada uno) - sal fina al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 302 kcal / 1269 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50min
Pescado empapelado con verduras
1hod. 15min
Pescado a la veracruzana
30min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50min
Carne de res con pimientos
25min
Pescado empapelado con puré de calabaza
45min
Crema de jitomate y Filetes de pescado con papas
50min
Pescado empapelado al chile serrano
30min
Albóndigas en salsa de jitomate
45min
Calabacitas rellenas al vapor
40min
Pollo al limón con verduras
40min