Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo
- 100 g de zanahoria, en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco (volitelně)
- 400 g de jitomate, en trozos
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de agua
- 800 g de papas, en trozos (3-4 cm)
-
6
filetes de merluza (120-200 g cada uno)
nebo 6 filetes de pescado blanco (cualquier tipo de pescado blanco, 120-200 g cada uno) - sal fina, al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1269 kJ / 302 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Pollo al limón con verduras
40 min
Arroz blanco con verduras
40 min
Pescado empapelado con verduras
1h 15min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50 min
Salmón al vapor con verduras de verano
30 min
Salmón con hongos y puré de papa
45 min
Res con almendras
40 min
Calabacitas rellenas al vapor
40 min
Pasta con pollo, champiñones y ejotes
40 min
Pescado a la veracruzana
30 min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50 min