Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo
- 100 g de zanahoria, en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco (volitelně)
- 400 g de jitomate, en trozos
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de agua
- 800 g de papas, en trozos (3-4 cm)
-
6
filetes de merluza (120-200 g cada uno)
nebo 6 filetes de pescado blanco (cualquier tipo de pescado blanco, 120-200 g cada uno) - sal fina, al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1269 kJ / 302 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calabacitas rellenas al vapor
40 min
Pollo al limón con verduras
40 min
Pasta con salmón y espinaca
40 min
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Pescado empapelado con verduras
1 Std. 15 Min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50 min
Fettuccini con pollo y chícharos
35 min
Pollo a la cazadora
40 min
Ensalada de pasta con trucha y verduras
45 min
Pescado a la veracruzana
30 min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50 min
Pasta con pollo, champiñones y ejotes
40 min