Velouté de champignons

4.6 143 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 portions

Suroviny

  • 400 g de champignons frais coupés en deux
  • 500 - 600 g d'eau
  • 200 g de lait
  • 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    1 c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte
  • 50 g de farine
  • ½ c. à café de sel
  • 50 g de crème
  • 4 brins de persil frais effeuillés
  • 40 g de fromage fondu (facultatif)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 7 g
Kalorie 550 kJ / 132 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...