Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de champignons frais, coupés en deux
- 500 - 600 g d'eau
- 200 g de lait
-
1
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
nebo 1 c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte, fait maison - 50 g de farine
- ½ c. à café de sel
- 50 g de crème
- 4 brins de persil frais, effeuillés
- 40 g de fromage fondu (facultatif)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de légumes
45min
Soupe de brocolis
15 Min
Velouté de courgettes au fromage frais
35min
Soupe aux petits pois avec crème fraîche et jambon croustillant
1 Std.
Crème de champignons
20 Min
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50min
Sauce béchamel
15 Min
Soupe aux asperges et à l'aneth
25 Min
Soupe de poireau et de pommes de terre au jambon fumé croustillant
40min
Soupe de potiron
35min
Soupe de carottes façon moro
1h 45min