Velouté de champignons
TM6 TM5

Velouté de champignons

4.5 (126 hodnocení)

Suroviny

  • 400 g de champignons frais, coupés en deux
  • 500 - 600 g d'eau
  • 200 g de lait
  • 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    nebo 1 c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte, fait maison
  • 50 g de farine
  • ½ c. à café de sel
  • 50 g de crème
  • 4 brins de persil frais, effeuillés
  • 40 g de fromage fondu (facultatif)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
550 kJ / 132 kcal
Protein
7 g
Sacharidy
5 g
Tuk
9 g
Vláknina
2.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty