Petits pains au seigle

Petits pains au seigle

4.8 11 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 12hod.
12 parts

Suroviny

  • 400 g de farine de blé type 405 ou 550 et un peu de farine supplémentaire pour fariner la pâte
  • 100 g de farine de seigle type 1150
  • ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
  • 340 g d'eau
  • 1 ½ - 2 c. à café de sel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 5 g
Kalorie 611 kJ / 146 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 1.8 g
Sacharidy 30 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...