Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de farine de blé type 405 ou 550 et un peu de farine supplémentaire pour fariner la pâte
- 100 g de farine de seigle type 1150
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 340 g d'eau
- 1 ½ - 2 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain bis en cocotte
2u. 25min
Pain de mie
3 Std.
Petits pains du 1er août
1h 10 min
Petits pains au lait
2u. 5min
Pain d'épeautre et de blé
12h
Petits pains au müesli (sucrés)
2h
Pain aux graines de lin
1h 30min
Petits pains aux fruits
3 Std. 5 Min
Pain croustillant
1h
Pain toast
16h
Pain sandwich
3 Std.
Pain paysan
3 Std.