Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de farine de blé type 405 ou 550 et un peu de farine supplémentaire pour fariner la pâte
- 100 g de farine de seigle type 1150
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 340 g d'eau
- 1 ½ - 2 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain d'épeautre pur
11h
Pain d’épeautre aux noisettes
2 Std. 50 Min
Pain complet
4 Std.
Pain d'épeautre et de blé
12 Std.
Pain paysan
3 Std.
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Bouillon de légumes en poudre
5h
Pain sandwich
3 Std.
Pain croustillant
1 Std.
Pain bis en cocotte
2h 25min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min