Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g d'eau
- 15 g de sucre
- ½ cube de levure (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine et un peu pour fariner
- 40 g de beurre, en morceaux (1 cm) et un peu pour graisser
- 1 ½ c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1140 kJ / 270 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Crème glacée aux fruits
5 Min
Pain toupie rapide
40min
Pain d'épeautre pur
11h
Pain d'épeautre et de blé
12 godz.
Grittibenz sucré
2sa 15 dk
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Pain sandwich
3 Std.
Pain d’épeautre aux noisettes
2 godz. 50 min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Pain toast
16h
Nœud au lard
2h 10min
Tresse au beurre à 6 brins
2 godz. 35 min