Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le moule
- un peu de beurre pour graisser
La pâte
- 175 g de farine bise
- 80 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- ¾ de c. à café de sel
- 60 g d'eau
La garniture
- 150 g de gruyère, en morceaux (3 cm)
- 500 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g de beurre
- 200 g de crème entière
- 2 œufs
- 5 brins de thym, frais, effeuillé
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de noix de muscade, fraîchement moulue
- 1 pincée de poivre, moulu
- 100 g d'oignons (par ex. jaunes, rouges et échalotes), en rouelles (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3342 kJ / 805 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 61 g
Alternativní recepty
Rösti bernois
40 min
Gratin de cornettes
50min
Émincé à la zurichoise
50min
Papet vaudois
55min
Riz Casimir
45 min
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Gâteau du Vully
2h 30min
Ramequins au fromage
50min
Sauce à salade à la française
20 min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min