Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 325 g de sucre
- 55 g d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- un peu d'huile de tournesol pour graisser
- 165 g d'eau
- 12 feuilles de gélatine, trempées dans l’eau puis égouttées selon les instructions figurant sur l’emballage
- colorant alimentaire, liquide, rouge (de la marque Wilton p. ex.), doser selon vos goûts (volitelně)
- ½ gousse de vanille, la pulpe uniquement (volitelně)
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 73 kJ / 18 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caramel au beurre salé
1h 45 min
Caramels au beurre salé
1h 45 min
Pâte à choux
2h
Truffes au moka
30 min
Gravlax et relish à la rhubarbe
48h 20 min.
Biscuits de Noël façon sucre d'orge
1h 45 min
Génoise
1 Std. 50 Min
Véganaise - mayonnaise végane
15 Min
Honeycomb (caramel en nid d’abeille)
1h 30min
Beurre
40 min
Toffes (bonbons au caramel)
2h
Glace vanille au caramel salé
14 godz.