Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 500 g de boulgour
- 400 - 800 g d'eau
- ½ - 2 c. à soupe d'huile végétale
- ½ - 1 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 896.4 kJ / 214.1 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 1.9 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 295.8 mg
Alternativní recepty
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min
Cuire du riz long complet
55min
Rissoler 200 g de courgettes
20min
Rissoler des oignons
20min
Cuisson de l'épeautre perlé
35min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Cuisson de l'épeautre complet
35min
Cuisson du boulgour moyen
35min
Cuisson du riz basmati
35min
Cuisson du riz long blanc
35min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min