Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 500 g de boulgour
- 400 - 800 g d'eau
- ½ - 2 c. à soupe d'huile végétale
- ½ - 1 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 896.4 kJ / 214.1 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 1.9 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 295.8 mg
Alternativní recepty
Rissoler 200 g de courgettes
20min
Cuisson du boulgour moyen
35min
Cuisson de l'épeautre perlé
35min
Cuire du riz long complet
55min
Cuisson de l'épeautre complet
35min
Cuisson du millet
45min
Cuisson du riz long blanc
35min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min
Cuisson du riz basmati
35min
Cuisson du riz au jasmin
35min