
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
25
g d'huile végétale
nebo 25 g d'huile d'olive - 400 g de poivrons taillés en lanières (5 cm x 0,5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 397 kcal / 1670 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 14 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 20 mg
Alternativní recepty
Faire sauter des oignons avec du piment
20min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25min
Faire sauter un mélange de légumes
30min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Rissoler 200 g de courgettes
20min
Faire sauter 200 g de poivrons
20min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20min
Rissoler des aubergines
35min
Rissoler 200 g d'aubergine
30min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Rissoler 300 g d'oignons
20min