Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Albóndigas
- 40 g de pan, en trozos
- 40 g de leche
- 6 - 12 hojas de perejil fresco
- 1 diente de ajo (volitelně)
- 400 g de carne molida de res
- 2 huevos
- ½ cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- aceite, para engrasar
Salsa de jitomate
- 1 diente de ajo
- 50 - 80 g de cebolla, en mitades
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 600 g de jitomate triturado
- 1 cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1677 kJ / 401 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1037 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz a la mexicana
50min
Arroz blanco con verduras
40min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1h
Pescado empapelado con verduras
1hod. 15min
Tinga de pollo
30min
Tortitas de pollo en salsa verde
1h
Calabacitas rellenas al vapor
40min
Albóndigas de pollo en jitomate con espagueti
1h
Salpicón de res
40min
Adobo con carne
50min
Pescado a la veracruzana
30min