Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Albóndigas
- 40 g de pan, en trozos
- 40 g de leche
- 6 - 12 hojas de perejil fresco
- 1 diente de ajo (volitelně)
- 400 g de carne molida de res
- 2 huevos
- ½ cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- aceite, para engrasar
Salsa de jitomate
- 1 diente de ajo
- 50 - 80 g de cebolla, en mitades
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 600 g de jitomate triturado
- 1 cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1677 kJ / 401 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1037 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Picadillo con rajas
25 Min
Tortitas de pollo en salsa verde
1 godz.
Calabacitas rellenas al vapor
40 Min
Arroz blanco con verduras
40 Min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1 godz.
Arroz a la mexicana
50 min
Salpicón de res
40 Min
Tinga de pollo
30 min
Adobo con carne
50 min
Pescado a la veracruzana
30 min
Salsa de jitomate
40 Min
Caldo de res
1 godz. 15 min