![Frijoles de la olla Frijoles de la olla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3EB2A9E7-012C-4DDF-A95C-3B8F5B38E7D8/Derivates/7718AA15-FC61-4200-9B2A-AFC83E7935C6.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de frijoles secos, remojados en agua por 12 hrs
- 100 g de cebolla, en trozo
- 2 dientes de ajo, pelados
- 100 g de tocino ahumado, en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 1350 g de agua
- 1 chile serrano
- ½ cdita de sal
- 1 cdita de concentrado de caldo de pollo
- 5 hojas de epazote, frescas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1094 kJ / 262 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 326 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frijoles refritos
25 Min
Arroz blanco con verduras
40 Min
Frijoles negros
14sa
Frijoles charros
35 Min
Picadillo
25 Min
Sopa de lentejas
1 Std. 30 Min
Frijoles puercos
15 Min
Arroz blanco con verduras
40 Min
Caldo de pollo con arroz
35 Min
Caldo de pollo de la abuela
1 Std. 15 Min
Caldo de res
1 Std. 15 Min
Arroz primavera
40 Min