Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de frijoles secos, remojados en agua por 12 hrs
- 100 g de cebolla, en trozo
- 2 dientes de ajo, pelados
- 100 g de tocino ahumado, en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 1350 g de agua
- 1 chile serrano
- ½ cdita de sal
- 1 cdita de concentrado de caldo de pollo
- 5 hojas de epazote, frescas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1094 kJ / 262 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 326 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Picadillo con rajas
25 Min
Sopa de verduras y albóndigas
40 Min
Picadillo
25 Min
Frijoles negros
14 Std.
Carne en su jugo
35 Min
Frijoles refritos
25 Min
Frijoles charros
35 Min
Arroz blanco con verduras
40 Min
Frijoles negros
25 Min
Caldo de pollo de la abuela
1 Std. 15 Min
Caldo de res
1 Std. 15 Min
Caldo de pollo con arroz
35 Min