Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g de agua
-
10
g de levadura prensada fresca, desmenuzada
nebo 1 cucharadita de levadura seca instantánea (4 g) - aceite, para engrasar
-
500
g de harina de trigo, y un poco más para trabajar
nebo 500 g de harina de fuerza, y un poco más para trabajar - 1 ½ cucharadita rasa de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 2531 kJ / 604 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 122 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Pan artesanal TM6
5 Std.
Pan pita
1 Std. 50 Min
Masa para pay
40 Min
Pan de leche
2 Std. 20 Min
Pan pita
1 Std. 40 Min
Grissinos (Palitos de pan)
1 godz.
Pan para hamburguesa
3 Std. 20 Min
Baguette
10óra 40p
Masa para pasta fresca
1 godz.
Hojaldre rápida
1 Std. 20 Min
Hogaza exprés
50 min
Focaccia - Demo presentadores
35 Min