Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1000 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa, pelate, a fette
- 300 - 350 g di farina e un po' in più per il piano di lavoro
- 1 uovo (ca. 60 g)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Impasto per pizza
1h
Pesto alla genovese
20 Min
Polpette al sugo
45 Min
Impasto per pizza
1h
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Besciamella
15 Min
Purè di patate
50 Min
Polenta
1h
Cannelloni spinaci e ricotta
1hod. 30min
Gnocchi di patate
1hod. 30min
Salmone con asparagi e grano
40 Min
Risotto ai funghi porcini con brie
35 min