Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 80 g di foglia di basilico fresco
- 150 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 7741 kJ / 1848 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 190 g
- Vláknina
- 4.6 g
Alternativní recepty
Impasto per pizza
1h
Salsa al pomodoro
40 min
Brodo vegetale in pasta vegano
1h
Pesto alla genovese
20 min
Marmellata di prugne per la dispensa
55min
Risotto di farro con barbabietola
35 min
Soffritto di cipolle e aglio (200 g)
20 min
Besciamella
15 min
Besciamella
15 min
Purè di patate nature
55min
Soffritto di verdure
15 min
Pesto di rucola e peperoncino
5 min