Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 scalogno (30 g circa)
- 40 g di burro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
- 60 g di vino bianco, secco
- 720 g di acqua
- 1 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) di carne o vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 7249 kJ / 1733 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 250 g
- Tuk
- 58 g
- Vláknina
- 7.2 g
Alternativní recepty
Polenta
1sa
Composta di mele
20 min
Risotto alla milanese
30 min
Risotto alla parmigiana
30 min
Polenta ticinese
45 min
Risotto alla parmigiana (6 porzioni)
30 min
Purea di patate
45 min
Impasto per pizza
1sa
Polenta
1sa
Vellutata di verdure
40 min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Spaghetti alla carbonara
30 min