Risotto al parmigiano

Risotto al parmigiano

4.6 85 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 25min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
    40 g
  • scalogno (30 g circa)
    1
  • di burro
    40 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
    320 g
  • di vino bianco, secco
    60 g
  • di acqua
    720 g
  • cubetto di dado per brodo (dose per 0,5 l) di carne o vegetale
    1
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo, di carne o vegetale
  • di sale a seconda del gusto personale
    ½ - 1 cucchiaino

Nutriční hodnoty na 4 porzioni

Kalorie 1733 kcal / 7249 kJ
Protein 37 g
Tuk 58 g
Sacharidy 250 g
Vláknina 7.2 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...