Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di olio vegetale
-
200
g di cipolle scure, a spicchi o fette (1 cm)
nebo 200 g cipolla rossa, a spicchi o fette (1 cm) - 20 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 bicchiere
- Kalorie
- 972 kJ / 232 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 406 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Impasto per pizza
1sa
Pasta frolla dolce
1h 50 min
Panna montata
10min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50 min
Risotto zucca e pancetta
25 min
Pasta frolla
1h 50 min
Risotto alla zucca
35 min
Cipolle rosolate (200 g)
25 min
Besciamella
15 分钟
Purè di patate
50 min
Besciamella
15 分钟
Purea di patate
45 min