Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
Base
- 150 g di farina tipo 00
- 70 g di burro a pezzi
- 20 g di Parmigiano Reggiano
- 40 g di acqua
Ripieno
- 4 - 5 fette di pane bianco in cassetta
- 200 g di mozzarella, sgocciolata e a fette sottili
- 300 g di ragù di carne (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1484.8 kJ / 354.9 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 20.6 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 250 mg
Alternativní recepty
Besciamella
15min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Spaghetti al sugo di polpettine
1u. 30min
Purè di patate (TM6)
1h
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3h
Polenta bianca e salsiccia
1u. 30min
Mousse alla frutta con palline di popcorn
Žádné hodnocení
Maionese ai peperoni
15min
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2h 20 min.
Minestra di verdure e ceci con chorizo
30min
Purè di patate nature
55min
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro
1h