Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
Base
- 150 g di farina tipo 00
- 70 g di burro a pezzi
- 20 g di Parmigiano Reggiano
- 40 g di acqua
Ripieno
- 4 - 5 fette di pane bianco in cassetta
- 200 g di mozzarella, sgocciolata e a fette sottili
- 300 g di ragù di carne (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1484.8 kJ / 354.9 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 20.6 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 250 mg
Alternativní recepty
Impasto base per pane
1h
Menù: Polpettone con funghi, fagiolini e riso di cavolfiore
45min
Besciamella
15min
Besciamella
15min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Purè di patate (TM6)
1h
Gnocchi di ceci al ragù
1h 15min
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5 Std. 50 Min
Purè di patate nature
55 Min
Polpette fritte
40min
Tagliatelle al ragù
1 Std. 10 Min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2 Std.