Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
Base
- 150 g di farina tipo 00
- 70 g di burro a pezzi
- 20 g di Parmigiano Reggiano
- 40 g di acqua
Ripieno
- 4 - 5 fette di pane bianco in cassetta
- 200 g di mozzarella, sgocciolata e a fette sottili
- 300 g di ragù di carne (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1484.8 kJ / 354.9 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 20.6 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 250 mg
Alternativní recepty
Patate fritte a fiammifero (Kartoffelstroh)
25 min
Risotto con verdure e sogliola
40 min
Besciamella
15min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15 min
Zuppa di verdure e lenticchie rosse
35 min
Crostata di mele con Affettatutto Bimby®
1h
Gnocchi di ceci al ragù
1h 15 min
Crostata ripiena alle mele
2h
Torta di mele della nonna con Affettatutto Bimby®
2h
Torta agli agrumi
45 min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2h
Pizza con salame piccante TM6
3u. 30min