Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso fresco o secco (volitelně)
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
600
g di seppie fresche
nebo 600 g di seppioline fresche - 50 g di vino bianco, secco
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 300 g di piselli surgelati
-
200
g di polpa di pomodoro in scatola
nebo 200 g di pomodori in scatola
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 12.1 g
- Tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Ragù di carne alla bolognese
1j 30 menit
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Minestrone
45 Min
Pasta frolla
1h 50min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Polpette al sugo
45 Min
Ciambellone veloce allo yogurt
40 min
Torta di mele
1j 30 menit
Purè di patate
50 menit
Seppie con i piselli
40 min
Pasta e fagioli
50 menit
Orata in crosta di sale
35 Min