Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso fresco o secco (volitelně)
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
600
g di seppie fresche
nebo 600 g di seppioline fresche - 50 g di vino bianco, secco
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 300 g di piselli surgelati
-
200
g di polpa di pomodoro in scatola
nebo 200 g di pomodori in scatola
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 12.1 g
- Tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Crostata di marmellata
1h 10 min
Torta di mele
1u.
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Pasta frolla
2 godz. 5 min
Impasto per pizza
1u.
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Besciamella
15min
Purè di patate
50min
Polenta
1u.
Seppie con i piselli
40min
Crostata di marmellata ai frutti di bosco
2u. 35min
Orata in crosta di sale
35min