
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g perna de frango s/ pele e s/ osso e s/ nervos cortada em pedaços
- 200 g mistura de legumes (ex.: talo de aipo, alho, cebola, alho-francês) cortados em pedaços se necessário
- 4 pés de mistura de ervas aromáticas frescas (ex.: alecrim, tomilho, salsa), só as folhas
- 150 g sal grosso
-
100
g vinho branco
nebo 100 g água - 1 folha de louro
- 1 cravinho
- 5 sementes de coentros (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 149.4 kcal / 625 kJ
- Protein
- 16.2 g
- Tuk
- 3.7 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 14717.4 mg