Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g azeite
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 - 2 limões (raspa e sumo)
- 4 filetes de peixe branco (120-200 g cada)
- 200 g mistura de legumes (ex.: cenoura, curgete, aipo, nabo) cortados em pedaços
- 6 pés de salsa, só as folhas
- 500 g água
- 400 g batata cortada às rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peixe ao vapor com legumes e sopa
40 min
Pescada com batatas ao vapor
40 min
Dourada com manjericão
40 min
Papelotes de bacalhau e legumes com batatinhas
1h
Douradas ao vapor
40 min
Peixe à putanesca
30 min
Filetes de linguado com molho de tomate e manjericão
40 min
Papelotes de pescada com legumes verdes
30 min
Papelotes de salmão com salada de batata
45 min
Filetes com espargos e arroz de açafrão
30 min
Pescada com legumes ao vapor
50 min
Lombos de red fish com azeite, alho e coentros
40 min