Kompatibilní verze
Bifes de frango recheados com tomate seco e mozarela de búfala com molho de espinafres
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g bifes de frango finos
- 2 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 40 g tomate seco
- 200 g queijo mozarela de búfala
- 2 c. chá de orégãos
- Azeite q.b. p/ untar
- 800 g água
- 3 dentes de alho
- 200 g espinafres
- 1 pitada de noz-moscada
- 250 g iogurte natural
- 1 c. chá de mostarda
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 445 kcal
- Protein
- 51.85 g
- Sacharidy
- 5.38 g
- Tuk
- 23.63 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lombo de pescada com crosta de pão e cuscuz
45min
Rolos de peru com recheio de queijo e arroz
1h
Trouxas de peru recheadas
1h 10min
Peitos de frango pizzaiola
50min
Lombo de salmão com crosta de ananás e cuscuz tropical
45min
Espetadas de frango com mel e puré com manjericão
1 Std. 20 Min
Lombinhos de porco com redução de vinho do porto
40min
Rolos de peito de peru com recheio de queijo
40min
Crumble de bolonhesa e legumes
1 Std. 15 Min
Quesadilha de frango e mozarela
45min
Cuscuz com limão, frango e mel
25min
Bifinhos de frango recheados com queijo e espinafres
50min