Zařízení & příslušenství
明太子海鮮鹹派(12個)
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 30min.
12 個
Suroviny
派皮
-
奶油 切丁(約1公分),放置冰箱冷凍150 克
-
冰糖粉1 ½ 茶匙
-
鹽1 ½ 茶匙
-
低筋麵粉200 克
-
高筋麵粉55 克
-
蛋黃20 克
-
冰水50 克
-
白醋5 克
Quiche蛋液
-
鮮奶油500 克
-
蛋黃5 顆
-
蛋1 顆
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
明太子奶油醬
-
明太子100 克
-
日式美乃滋50 克
-
奶油100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Sodík
320.4 mg
Protein
8.2 g
Kalorie
1908.2 kJ /
456.5 kcal
Tuk
38.7 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
235.7 g
Sacharidy
21.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚私房菜 - 呂昇達 II
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan