Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g good-quality white chocolate, broken into pieces
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous-vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice
- 1 tbsp pure maple syrup
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1982.4 kJ / 473.8 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Tuk
- 36.8 g
- Nasycený tuk
- 21.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 272.1 mg
Alternativní recepty
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Roasted banana affogato
29 godz.
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3h 35min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Lemon curd (TM6)
15min
Portuguese-style custard tarts
40min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Fruit coulis
10min