Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 130 g double cream
- 50 g dark brown sugar
- 50 g caster sugar
- 50 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 tsp fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 6 portions
- Kalorie
- 7056 kJ / 1680 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 135.6 g
- Tuk
- 132 g
- Nasycený tuk
- 84.6 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 2363.8 mg
Alternativní recepty
Fruit coulis
10 Min
Panna cotta
6h 15min
Caramel vanilla bourbon sauce
40 Min
Pavlova
6 Std.
Profiteroles
2h
Choux pastry
2h
Sweet shortcrust pastry
1h 50 min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Meringues
5 Std.
Butterscotch sauce
10 Min
Chocolate ganache
20 Min