Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 130 g double cream
- 50 g dark brown sugar
- 50 g caster sugar
- 50 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 tsp fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 6 portions
- Kalorie
- 7056 kJ / 1680 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 135.6 g
- Tuk
- 132 g
- Nasycený tuk
- 84.6 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 2363.8 mg
Alternativní recepty
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Caramel vanilla bourbon sauce
40min
Chocolate sauce
20min
Profiteroles
2 Std.
Crème pâtissière
15 min
Butterscotch sauce
10 min
Chocolate ganache
20min
Traditional crème brûlée
25 Std.
Choux pastry
2 Std.
Fruit coulis
10 min
Lemon curd (TM6)
15 min