Zařízení & příslušenství
Barbecue onions (500 g)
Příprava 5min.
Celkový 45min.
500 g
Suroviny
-
oil40 g
-
brown onion cut into halves, then cut into wedges (1 cm)500 g
-
beer (see Tips)50 g
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard10 g
-
honey15 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 500 g
Sodík
619.8 mg
Protein
6.2 g
Kalorie
2691.2 kJ /
643.2 kcal
Tuk
40.8 g
Vláknina
9 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
65.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
High Heat Basics: Onions
8 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Mushroom and white wine cream sauce
30min.
Citrus salt
35min.
Rosemary salt
24hod. 5min.
Browned eschalots (250-350 g)
25min.
Browned onions (200 g)
20min.
Sautéed eschalots (250-350 g)
20min.
Caramelised onions (400-500 g)
25min.
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min.
Sautéed onions (200-300 g)
10min.
Pot-set plain yoghurt
12hod.
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1hod. 15min.
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13hod. 5min.