Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g oil
- 500 g brown onion, cut into halves, then cut into wedges (1 cm)
- 50 g beer (see Tips)
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 10 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 20 g Worcestershire sauce (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 2391.8 kJ / 569.5 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 40.8 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 12 g
- Sodík
- 688.9 mg
Alternativní recepty
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Custard (TM6)
15min
Bacon with chicken strips
15min
Browned onions (200 g)
20 min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Keine Bewertungen
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15min
Caramelised Onions (200 g)
40 Min