
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorteig
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Germ, erbsengroß (1 g)
- 150 g Dinkelmehl, glatt, Type 700
Einback
- 275 g Dinkelmehl, glatt, Type 700, etwas mehr zum Bearbeiten
-
½ - 1
TL Anissamen, ganz
nebo ½ - 1 TL Fenchelsamen, ganz - 140 g Wasser, kalt
- Öl zum Einfetten
- 10 g frische Germ
- 50 g Butter, kalt, in Stücken
- 40 - 45 g Zucker
- 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ganzes Rezept
- Kalorie
- 8605 kJ / 2055 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 335 g
- Tuk
- 55 g
- Nasycený tuk
- 27 g
- Vláknina
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Osterhäschen (mit Sauerteig)
17hod.
Toastbrot
16hod.
Joghurtbrot
14hod. 50min
Knäckebrot
2hod. 30min
Dinkelbrot
17hod. 25min
Langsemmerl mit Mohn und Sesam (Übernachtgare)
14hod.
Walliser Roggenbrot
10hod.
Handsemmerl
10hod. 55min
Brötchensonne
2hod.
Gewürz-Zwillinge
16hod. 30min
Ciabattabrötchen
1hod. 50min
Weizenbrot Betty
4hod. 35min