Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm) (volitelně)
- 200 g di gambi di sedano a pezzi
- 250 g di carote, pelate e a pezzi
- 100 g di cipolle a metà
- 100 g di pomodori a pezzi
- 150 g di zucchine a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di funghi freschi
- 1 foglia di alloro fresca o secca (volitelně)
- 6 rametti di erbe aromatiche fresche miste (es. basilico, rosmarino, salvia...), le foglioline e gli aghi lavati ed asciugati
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di sale grosso
-
30
g di vino bianco secco
nebo 30 g di acqua - 1 cucchiaio di olio di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 556.5 kJ / 133.3 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 7.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Marmellata di arance (TM5)
1 Std. 10 Min
Pastina da minestra
10 min
Yogurt fresco
11h 10min
Dado di carne
45 min
Confettura di fragole classica
1h 5min
Pasta al vino
5 Min
Crema gianduia
15min
Sale agli aromi
10 min
Pectina
55 min
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5min
Fette biscottate
5 Std. 50 Min
Marmellata di arance rosse e peperoncino
1h 20 min