Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di lievito in polvere per dolci
- 500 g di farina tipo 00
- 150 g di zucchero
- 140 g di vino rosso
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di semi di anice (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 452 kJ / 108 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cantucci
1h 50min
Ciambellone alla frutta secca
55min
Ciambelline al vino rosso passito
1u.
Pomodori ripieni di riso basmati
1u.
Maritozzo romano
11 Std.
Pizza di pasqua dolce
3h
Panpepato
25h 40 min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Tozzetti
1h 30 min
Crescia al formaggio
3h 10min
Torta al testo
1u.