Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di lievito in polvere per dolci
- 500 g di farina tipo 00
- 150 g di zucchero
- 140 g di vino rosso
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di semi di anice (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 452 kJ / 108 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Panpepato
25 Std. 40 Min
Pizza di pasqua dolce
3h
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Maritozzo romano
11 godz.
Ciambella ciociara
3h
Ciambellone alla frutta secca
55min
Tozzetti
1h 30min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Crescia al formaggio
3h 10min