Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di lievito in polvere per dolci
- 500 g di farina tipo 00
- 150 g di zucchero
- 140 g di vino rosso
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di semi di anice (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 452 kJ / 108 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Ciambellone alla frutta secca
55 min
Crescia al formaggio
3u. 10min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Cantucci integrali cioccolato e nocciole
50 min
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Ciambellone veloce allo yogurt
40 min
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Panpepato
25h 40min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min
Tozzetti
1h 30min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Cantuccini di Prato
1 Std.