
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di lievito in polvere per dolci
- 500 g di farina tipo 00
- 150 g di zucchero
- 140 g di vino rosso
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di semi di anice (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 108 kcal / 452 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 17 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Tozzetti
1hod. 30min
Crescia al formaggio
3hod. 10min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4hod.
Ciambelline al vino rosso passito
1hod.
Pizza di pasqua dolce
3hod.
Ciambella ciociara
3hod.
Panpepato
25hod. 40min
Parrozzo
1hod. 10min
Maritozzo romano
11hod.
Pallotte cace e ove
55min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Ciambellone alla frutta secca
55min