Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 75 g di zucchero
- 70 g di burro freddo a tocchetti
- 180 g di farina tipo 00
- 2 tuorli
- 1 pizzico di sale
Crema al limone
- 2 limoni
- 200 g di zucchero
- 250 g di latte intero
- 4 tuorli
- 50 g di farina tipo 00
- 60 g di burro a pezzi
Pasta margherita
- 100 g di zucchero
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 120 g di farina tipo 00
- 20 g di fecola di patate
-
1
cucchiaino di essenza di vaniglia
nebo 3 cm di stecca di vaniglia, i semini estratti - 20 g di latte intero
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2347 kJ / 561 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 71.9 g
- Tuk
- 26.4 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 Std. 40 Min
Torta Diplomatica
3 Std.
Torta bignè al cioccolato bianco
1h
Tronchetto al tiramisù
4h
Crostata alla nocciola
2h
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1h
Torta di limone e mandorle
1h 20min
Crostata classica alla frutta mista
1h 20min
Crostata alle fragole
2h
Torta di mele e nocciole
1h
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1h 30min
Torta della nonna
1h 30min