Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide

Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide

3.6 7 rating
Příprava 15min.
Celkový 8hod. 45min.
4 doses

Suroviny

  • azeite
    20 g
  • cebola roxa cortada em fatias
    200 g
  • cenoura cortada em fatias (0.5 cm)
    120 - 150 g
  • talo de aipo cortado em fatias (0.5 cm)
    50 - 70 g
  • vinho tinto
    80 g
  • sal
    1 c. chá de
  • bochechas de porco (150 g cada aprox.)
    4
  • pimenta preta
    ½ c. chá de
  • alecrim
    2 c. chá de
  • água (aprox.)
    1300 g
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    30 g
    1 c. chá de ácido ascórbico em pó

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 89 mg
Protein 33 g
Kalorie 2505 kJ / 598 kcal
Tuk 48 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 19 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...