Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g azeite
- 200 g cebola roxa cortada em fatias
- 120 - 150 g cenoura cortada em fatias (0.5 cm)
- 50 - 70 g talo de aipo cortado em fatias (0.5 cm)
- 80 g vinho tinto
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- 4 bochechas de porco (150 g cada aprox.)
- 2 c. chá de alecrim
- 1300 g água (aprox.)
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.)
nebo 1 c. chá de ácido ascórbico em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2505 kJ / 598 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 48 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 89 mg
Alternativní recepty
Bochechas de porco lento
16 godz.
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
1h 40min
Pato confitado
20h
Vitela em sous-vide com maçã e batata assadas
5 Std. 10 Min
Coxas de pato com molho de mirtilo e salteado de legumes
3h 30min
Bacalhau em sous-vide com molho de aneto e puré de pimentos assados
1u. 20min
Rabo de boi
16 godz.
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2h 20 min
Coxas de pato com nabo e molho de laranja
No ratings
Frango com molho tandoori
5h
Bife com manteiga de ervas
2h 15min
Peito de pato com molho de laranja
2h 20 min