
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g azeite
- 200 g cebola roxa cortada em fatias
- 120 - 150 g cenoura cortada em fatias (0.5 cm)
- 50 - 70 g talo de aipo cortado em fatias (0.5 cm)
- 80 g vinho tinto
- 1 c. chá de sal
- 4 bochechas de porco (150 g cada aprox.)
- ½ c. chá de pimenta preta
- 2 c. chá de alecrim
- 1300 g água (aprox.)
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.)
nebo 1 c. chá de ácido ascórbico em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 598 kcal / 2505 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 48 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Sodík
- 89 mg
Alternativní recepty
Ganso de vitela estufado
11hod. 30min
Arroz agulha
35min
Ostras à algarvia
1hod.
Risoto de línguas de bacalhau
55min
Pato confitado
20hod.
Empadão de borrego
2hod. 30min
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3hod. 55min
Nacos de vitela no pão
6hod. 30min
Arroz de lingueirão
3hod.
Coelho à transmontana
7hod. 30min
Cantaril com tomate e arroz de cenoura
50min
Arroz de pato à Lafões
1hod. 40min