Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g azeite
- 200 g cebola roxa cortada em fatias
- 120 - 150 g cenoura cortada em fatias (0.5 cm)
- 50 - 70 g talo de aipo cortado em fatias (0.5 cm)
- 80 g vinho tinto
- 1 c. chá de sal
- 4 bochechas de porco (150 g cada aprox.)
- ½ c. chá de pimenta preta
- 2 c. chá de alecrim
- 1300 g água (aprox.)
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.)
nebo 1 c. chá de ácido ascórbico em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2505 kJ / 598 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 48 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 89 mg
Alternativní recepty
Mexilhões com molho de natas e coentros
40min
Gaspacho de milho e jalapeño
Žádné hodnocení
Flans de tupinambo e molho de salsa
40min
Cenoura agridoce
1h
Frango em vinho tinto
6hod.
Molho holandês
15min
Açordas de bacalhau e coentros com arroz de grelos
1h
Arroz de lingueirão
3hod.
Borrego mediterrânico
10h
Ganso de vitela estufado
11 godz. 30 min
Pato confitado
20 Std.
Açorda alentejana de bacalhau
30min