Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
2
c. sopa de pão ralado p/ polvilhar
nebo 2 c. sopa de farinha - 25 g trigo sarraceno (volitelně)
- 100 g chocolate p/ culinária, partido em pedaços
- 4 ovos
- 170 g manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar
- 150 g açúcar
- ½ c. chá de sal
- 250 g farinha tipo 55
- 10 g fermento em pó p/ bolos
- 20 g leite
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 1272 kJ / 304 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 34.9 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 168.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo de banana e coco vegan
1h 20min
Pizas coelhos da páscoa com rúcula e mozarela
Žádné hodnocení
Bolachas de banana
25min
Bolo de frutos secos
1h 20min
Bolo abelha com cobertura
1h 25min
Bolo de chocolate sem glúten
1 godz. 10 min
Bolo de chocolate e amêndoa
30min
Bolo de chocolate com recheio de mascarpone
2 Std. 40 Min
Bolo de cenoura com farinha de amêndoa
1h 20min
Bolo cenoura com cobertura de chocolate
55 Min
Bolo de amêndoa e chocolate
50 Min
Bolo de iogurte e limão
1 godz. 10 min