Zařízení & příslušenství
Mousse z červeného ovoce
Příprava 20min.
Celkový 5hod.
6 porcí
Suroviny
-
5 plátků želatiny (2 gramy na 1 plátek)
-
50 gramů vody plus extra pro namočení želatiny
-
300 gramů lesní směsi, mražené300 gramů červeného ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny)
-
200 gramů cukru krupice
-
250 gramů sýru ricotta250 gramů tvarohu
-
250 gramů smetany, min. 30 % tuku chlazené
-
mátové listy na ozdobu
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
7 g
Kalorie
1432 kJ /
342 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
1.7 g
Sacharidy
38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Základní kuchařka
189 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vanilkové nebe s broskvovým přelivem
12hod. 15min.
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1hod.
Vrstvený dezert s rebarborou a jahodami
30min.
Smetanový krém "Piňa Colada"
1hod. 20min.
Horké likérové potěšení
15min.
Fit tvarohová pěna
35min.
Mandarinková pěna s bílou čokoládou
2hod. 30min.
Ovocná omáčka (Coulis)
10min.
Čokoládová panna cotta
4hod. 5min.
Pappa al pomodoro
15min.
Dvoubarevný dezert z tvarohu a avokáda
10min.
Panna cotta
6hod. 15min.