Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 plátků želatiny (2 gramy na 1 plátek)
- 50 gramů vody, plus extra pro namočení želatiny
-
300
gramů červeného ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny)
nebo 300 gramů lesní směsi, mražené - 200 gramů cukru, krupice
-
250
gramů tvarohu
nebo 250 gramů sýru ricotta - 250 gramů smetany, min. 30 % tuku, chlazené
- mátové listy, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1432 kJ / 342 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ovocný nektar
10 Min
Bylinkové palačinky s chřestem a paprikovo-kaparovou omáčkou
35 Min
Dvoubarevný dezert z tvarohu a avokáda
10 Min
Profiterolky
2h 15min
Vánoční (adventní) věnec 2016
1 Std.
Křupavé dukátky
1 Std. 30 Min
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2 Std. 40 Min
Ananasový dezert ve skleničce
1 godz. 5 min
Mandlový likér s bílou čokoládou
20 Min
Ananas v balíčku
1 Std.
Vejce se smetanou v lososovém lůžku
20 Min
Ovocná omáčka (Coulis)
10 Min