
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 plátků želatiny (2 gramy na 1 plátek)
- 50 gramů vody plus extra pro namočení želatiny
-
300
gramů červeného ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny)
nebo 300 gramů lesní směsi, mražené - 200 gramů cukru, krupice
-
250
gramů tvarohu
nebo 250 gramů sýru ricotta - 250 gramů smetany, min. 30 % tuku chlazené
- mátové listy na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 342 kcal / 1432 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 38 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Karamelový bahnový dip pro příšery
15 Min
Kapučínový dort s karamelovým sirupem
2 Std.
Meruňkové amaretti
30 Min
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2 Std. 40 Min
Brownies s hruškami
1 Std. 15 Min
Cheesecake s ricottou a pistáciemi
10 Min
Středomořský zeleninový pekáč
50 Min
Mousse ze tří druhů čokolády
4 Std. 30 Min
Opilý čokoládový mousse
1 Std. 30 Min
Ovocná omáčka (Coulis)
10 Min
Čokoládová panna cotta
4 Std. 5 Min
Čokoládový mousse
3 Std. 20 Min