Zařízení & příslušenství
Mousse z červeného ovoce
Příprava 20min.
Celkový 5hod.
6 porcí
Suroviny
-
5 plátků želatiny (2 gramy na 1 plátek)
-
50 gramů vody plus extra pro namočení želatiny
-
300 gramů lesní směsi, mražené300 gramů červeného ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny)
-
200 gramů cukru krupice
-
250 gramů sýru ricotta250 gramů tvarohu
-
250 gramů smetany, min. 30 % tuku chlazené
-
mátové listy na ozdobu
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
7 g
Kalorie
1432 kJ /
342 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
1.7 g
Sacharidy
38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Základní kuchařka
189 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Veganská pěna s banány a avokádem
1h 10min
Jahodová terina s bílou čokoládou
24h
Pomerančový dort s tropickým ovocem
2h 40min
Pekanový dort
1h 30min
Triple RAW Tiramisu
4h 30min
Sladká pěna z ricotty
1h 5min
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2h 40min
Pistáciové skleničky se šlehačkou
30min
Mini cheesecaky s mangovým pyré
3h
Tiramisu s malinami
2h 10min
Moka mousse
15min
Čokoládový mousse
3h 20min