Zařízení & příslušenství
Mousse z červeného ovoce
Příprava 20min.
Celkový 5hod.
6 porcí
Suroviny
-
5 plátků želatiny (2 gramy na 1 plátek)
-
50 gramů vody plus extra pro namočení želatiny
-
300 gramů lesní směsi, mražené300 gramů červeného ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny)
-
200 gramů cukru krupice
-
250 gramů sýru ricotta250 gramů tvarohu
-
250 gramů smetany, min. 30 % tuku chlazené
-
mátové listy na ozdobu
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
7 g
Kalorie
1432 kJ /
342 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
1.7 g
Sacharidy
38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Základní kuchařka
189 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Zeleninová kapsa
45 Min
Krém z bílé čokolády s balzamikovými jahodami
2 Std. 25 Min
Ananasové carpaccio s jahodovým sorbetem
20 Min
Čokoládový mousse s vůní pomeranče a skořice
2 Std. 20 Min
Karamelový fondán
15 Min
Zmrzlina z lískových oříšků
12 Std. 45 Min
Kávový cheesecake (bez cukru)
3 Std. 20 Min
Vlažný jogurtový nápoj
20 Min
Mini cheesecaky s mangovým pyré
3 Std.
Sezamový med
10 Min
Čokoládový mousse
3 Std. 20 Min
Čokoládová panna cotta
4 Std. 5 Min