Mousse z červeného ovoce
TM31 TM5 TM6

Mousse z červeného ovoce

5.0 (12 hodnocení)

Suroviny

  • 5 plátků želatiny (2 gramy na 1 plátek)
  • 50 gramů vody, plus extra pro namočení želatiny
  • 300 gramů červeného ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny)
    nebo 300 gramů lesní směsi, mražené
  • 200 gramů cukru, krupice
  • 250 gramů tvarohu
    nebo 250 gramů sýru ricotta
  • 250 gramů smetany, min. 30 % tuku, chlazené
  • mátové listy, na ozdobu

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
1432 kJ / 342 kcal
Protein
7 g
Sacharidy
38 g
Tuk
18 g
Vláknina
1.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty