Mousse z červeného ovoce

Mousse z červeného ovoce

4.9 16 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 5hod.
6 porcí

Suroviny

  • 5 plátků želatiny (2 gramy na 1 plátek)
  • 50 gramů vody plus extra pro namočení želatiny
  • 300 gramů červeného ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny)
    300 gramů lesní směsi, mražené
  • 200 gramů cukru krupice
  • 250 gramů tvarohu
    250 gramů sýru ricotta
  • 250 gramů smetany, min. 30 % tuku chlazené
  • mátové listy na ozdobu

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 7 g
Kalorie 1432 kJ / 342 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 1.7 g
Sacharidy 38 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...