Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 gramů čerstvého červeného rybízu, otrhaného, plus navíc na ozdobu
- 5 polévkových lžic vanilkového cukru
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 250 gramů hořké čokolády (70 % kakaa), na kousky
- 200 gramů másla, na kousky
- 250 gramů hnědého cukru (viz Tip)
- 150 gramů hladké mouky
- ¼ čajové lžičky soli
- 6 vajec
-
150
gramů loupaných vlašských ořechů
nebo 150 gramů makadamových ořechů
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2057 kJ / 491 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kynutá bábovka plněná jogurtem
2h
Rajčatovo-tvarohové pletence
1h 10min
Sezamové pesto
10 Min
Tiramisu (bez laktózy)
12 Std. 40 Min
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
1h
Směs divokého koření
10 Min
Briošky – prasátka
2h
Avokádovo maracujové smoothie
10 Min
Vitello tonato
2h
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
1h 40min
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30 Min
Zmrzlina z podmáslí s pomerančem a malinami
5min