Zařízení & příslušenství
Bageta
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 45min.
3 kusy
Suroviny
-
330 gramů vody
-
1 čajovou lžičku instantního droždí, rozdrobeného10 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
500 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučení500 gramů chlebové pšeničné mouky hladké, plus navíc na pomoučení
-
2 rovné čajové lžičky soli
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
19 g
Kalorie
2531 kJ /
604 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
6.2 g
Sacharidy
122 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Čokoládový dortík
12hod. 15min.
Houskové knedlíky
50min.
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4hod.
Bílé pečivo
1hod.
Pivní chléb
3hod. 40min.
Tvarohové housky
1hod. 50min.
Bagety s vlašskými ořechy
1hod. 45min.
Bagety
35min.
Žitný vícezrnný chléb
1hod. 15min.
Chléb
1hod. 40min.
Kynuté knedlíky trochu jinak
1hod.
Domácí rohlíky
2hod. 35min.