Zařízení & příslušenství
Bageta
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 45min.
3 kusy
Suroviny
-
330 gramů vody
-
1 čajovou lžičku instantního droždí, rozdrobeného10 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
500 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučení500 gramů chlebové pšeničné mouky hladké, plus navíc na pomoučení
-
2 rovné čajové lžičky soli
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
19 g
Kalorie
2531 kJ /
604 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
6.2 g
Sacharidy
122 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Domácí bulky
25min
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4u.
Ořechové briošky
1u. 30min
Bílé pečivo
1u.
Chléb nebo bochánky s rajčaty a bazalkou
1u. 45min
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2u. 40min
Celozrnné housky
2u.
Drůbeží játrová paštika
6u. 40min
Bagety
35min
Žitný vícezrnný chléb
1u. 15min
Kynuté knedlíky trochu jinak
1u.
Chléb
1u. 40min