Zařízení & příslušenství
Houbové rizoto s mascarpone
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů parmazánu
-
90 gramů šalotky
-
2 stroužky česneku
-
20 gramů olivového oleje
-
50 gramů másla
-
200 gramů žampiónů nakrájených na plátky (0,5 cm)
-
¾ čajové lžičky soli
-
200 gramů rýže arborio
-
100 gramů bílého vína, suchého
-
500 gramů drůbežího vývaru nebo 500 gramů vody a kostku drůbežího bujónu
-
80 gramů mascarpone
-
1 polévková lžíce čerstvé petržele nasekané, na posypání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
9.7 g
Kalorie
1978 kJ /
472 kcal
Tuk
28.13 g
Vláknina
1.75 g
Sacharidy
50.25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Chřestový salát s mangem
35min.
Hráškové rizoto s pancettou
30min.
Lososové rizoto s fenyklem
25min.
Rizoto s krémovou rukolou
40min.
Středomořský bramborový salát
1hod. 10min.
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30min.
Špenátové rizoto
30min.
Houbové rizoto
40min.
Rizoto s parmazánem
30min.
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min.
Rizoto s dýní a taleggiem
45min.
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40min.