Zařízení & příslušenství
Houbové rizoto s mascarpone
Příprava 5min
Celkový 30min
4 porce
Suroviny
-
parmazánu50 gramů
-
šalotky90 gramů
-
stroužky česneku2
-
olivového oleje20 gramů
-
másla50 gramů
-
žampiónů nakrájených na plátky (0,5 cm)200 gramů
-
soli¾ čajové lžičky
-
rýže arborio200 gramů
-
bílého vína, suchého100 gramů
-
drůbežího vývaru nebo 500 gramů vody a kostku drůbežího bujónu500 gramů
-
mascarpone80 gramů
-
čerstvé petržele nasekané, na posypání1 polévková lžíce
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
472 kcal /
1978 kJ
Protein
9.7 g
Tuk
28.13 g
Sacharidy
50.25 g
Vláknina
1.75 g