Zařízení & příslušenství
Houbové rizoto s mascarpone
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů parmazánu
-
90 gramů šalotky
-
2 stroužky česneku
-
20 gramů olivového oleje
-
50 gramů másla
-
200 gramů žampiónů nakrájených na plátky (0,5 cm)
-
¾ čajové lžičky soli
-
200 gramů rýže arborio
-
100 gramů bílého vína, suchého
-
500 gramů drůbežího vývaru nebo 500 gramů vody a kostku drůbežího bujónu
-
80 gramů mascarpone
-
1 polévková lžíce čerstvé petržele nasekané, na posypání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
9.7 g
Kalorie
1978 kJ /
472 kcal
Tuk
28.13 g
Vláknina
1.75 g
Sacharidy
50.25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35 min
Hráškové rizoto s pancettou
30 min
Cuketové rizoto s krevetami
1 h 15 min
Rizoto s krémovou rukolou
40 min
Houbové rizoto
40 min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30 min
Rizoto s houbami a špenátem
55 min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Zámecké rizoto
35 min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45 min
Rizoto s parmazánem
30 min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 min