Zařízení & příslušenství
Tatarský biftek
Příprava 5min.
Celkový 5min.
4 porce
Suroviny
-
400 gramů hovězí svíčkové svíčkové, na kousky
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1 ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
250 gramů cibule napůl
-
4 žloutky
-
400 gramů oleje na smažení topinek
-
500 gramů chleba
-
4 stroužky česneku na topinky
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
1439 kcal /
6024 kJ
Protein
35.7 g
Tuk
122.5 g
Sacharidy
61.8 g
Vláknina
7.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Mojito
5min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1hod. 25min
Steaková omáčka
25min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20min
Tatarák po francouzsku
1hod. 10min
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1hod. 30min
Eton Mess
1hod.
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1hod. 5min
Hovězí mini tartar
10min
Mojito
5min