Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů hovězí svíčkové, svíčkové, na kousky
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 250 gramů cibule, napůl
- 4 žloutky
- 400 gramů oleje na smažení topinek
- 500 gramů chleba
- 4 stroužky česneku, na topinky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 6024 kJ / 1439 kcal
- Protein
- 35.7 g
- Sacharidy
- 61.8 g
- Tuk
- 122.5 g
- Vláknina
- 7.6 g
Alternativní recepty
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1h 25min
Asijský salát s rýžovými nudlemi a kuřecím masem
1h 20 min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 Min
Bramborové knedlíky
1h 50 min
Černé rizoto s chobotnicí
1h 15 min
Baleárská omáčka
15min
Pomazánka z krabích tyčinek
6 Min
Steaková omáčka
25 min
Tatarák po francouzsku
1h 10min
Hovězí mini tartar
10 min
Škvarková pomazánka
5 min