Zařízení & příslušenství
Tatarský biftek
Příprava 5min.
Celkový 5min.
4 porce
Suroviny
-
400 gramů hovězí svíčkové svíčkové, na kousky
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1 ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
250 gramů cibule napůl
-
4 žloutky
-
400 gramů oleje na smažení topinek
-
500 gramů chleba
-
4 stroužky česneku na topinky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
35.7 g
Kalorie
6024 kJ /
1439 kcal
Tuk
122.5 g
Vláknina
7.6 g
Sacharidy
61.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Slezské pirohy se škvarky a česnekem
45 Min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1 Std. 25 Min
Bramborové knedlíky
1 Std. 50 Min
Brambory Hasselback
1 Std. 5 Min
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35 Min
Penne se slávkami
1 Std. 5 Min
Hovězí mini tartar
10 Min
Ovar s křenem
2 Std. 15 Min
Tatarák po francouzsku
1 Std. 10 Min
Šunková rolka
20 Min
Avokádová majonéza
15 Min
Škvarková pomazánka
5 Min