Zařízení & příslušenství
Tatarský biftek
Příprava 5min.
Celkový 5min.
4 porce
Suroviny
-
400 gramů hovězí svíčkové svíčkové, na kousky
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1 ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
250 gramů cibule napůl
-
4 žloutky
-
400 gramů oleje na smažení topinek
-
500 gramů chleba
-
4 stroužky česneku na topinky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
35.7 g
Kalorie
6024 kJ /
1439 kcal
Tuk
122.5 g
Vláknina
7.6 g
Sacharidy
61.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vepřové maso s houbami na víně
1hod. 50min.
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min.
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1hod. 25min.
Bageta
3hod. 45min.
Vejce, vařená
20min.
Bramborová kaše
50min.
Bramborové knedlíky
1hod. 50min.
Cibule plněné šunkou
1hod.
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35min.
Mojito
5min.
Tatarák po francouzsku
1hod. 10min.
Marinované krevety
1hod. 10min.