Zařízení & příslušenství
Houbové rizoto
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
90 gramů sýru, parmazánu na kousky
-
1 svazek petrželové natě
-
40 gramů cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
15 gramů olivového oleje
-
40 gramů másla
-
300 gramů rýže arborio
-
200 gramů bílého vína, suchého
-
700 gramů vody
-
1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
-
200 gramů čerstvých hub na kousky
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička pepře, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
20.4 g
Kalorie
3343 kJ /
798 kcal
Tuk
36.3 g
Vláknina
7.6 g
Sacharidy
80.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
1hod.
Houbové placky
45min.
Houbový Stroganoff
30min.
Rizoto s krémovou rukolou
40min.
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30min.
Těstoviny penne s houbami
35min.
Rizoto s houbami a špenátem
55min.
Milánské rizoto
30min.
Zámecké rizoto
35min.
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35min.
Rizoto s parmazánem
30min.
Houbové rizoto s mascarpone
30min.