Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 gramů sýru, parmazánu, na kousky
- 1 svazek petrželové natě
- 40 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 15 gramů olivového oleje
- 40 gramů másla
- 300 gramů rýže arborio
- 200 gramů bílého vína, suchého
- 700 gramů vody
- 1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 200 gramů čerstvých hub, na kousky
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička pepře, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 3343 kJ / 798 kcal
- Protein
- 20.4 g
- Sacharidy
- 80.9 g
- Tuk
- 36.3 g
- Vláknina
- 7.6 g
Alternativní recepty
Špenátové rizoto
30min
Rizoto s houbami a špenátem
55 Min
Rizoto s paprikami a tuňákem
40 min
Houbové rizoto s mascarpone
30min
Rizoto s parmazánem
30min
Kulajda
40 min
Špagety Carbonara
40 min
Milánské rizoto
30min
Lososové rizoto s fenyklem
25min
Houbové quinotto
30min
Zámecké rizoto
35 min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1 godz.