
Zařízení & příslušenství
Houbové rizoto
Příprava 10min
Celkový 40min
4 porce
Suroviny
-
sýru, parmazánu na kousky90 gramů
-
petrželové natě1 svazek
-
cibule napůl40 gramů
-
stroužek česneku1
-
olivového oleje15 gramů
-
másla40 gramů
-
rýže arborio300 gramů
-
bílého vína, suchého200 gramů
-
vody700 gramů
-
kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)1 kostka
-
čerstvých hub na kousky200 gramů
-
soli1 ½ čajové lžičky
-
pepře, mletého1 čajová lžička
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
798 kcal /
3343 kJ
Protein
20.4 g
Tuk
36.3 g
Sacharidy
80.9 g
Vláknina
7.6 g