Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de queso gruyère cortado en trozos
- 500 g de cebollas cortadas en dos
- 30 g de aceite
- 20 g de mantequilla
- ½ cucharadita de sal y algo más (al gusto)
- 2 pellizcos de pimienta negra molida y algo más (al gusto
- 2 cucharaditas de harina (10 g)
- 900 g de agua
-
1
pastilla de caldo de pollo (para 0,5 l.)
nebo 1 cucharadita colmada de concentrado casero de caldo de pollo - 12 rebanadas de baguette del día anterior (o de otro pan con corteza)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1255.2 kJ / 299.7 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de cebolla con pan de queso, huevo y jamón
1h 50 min
Crema de apio
40min
Crema de tomate
30min
Crema de cebolla con cerveza
1h 10min
Vichyssoise
2h 20min
Crema de champiñones
20 min
Crema de hinojo
30min
Crema de alcachofas
45min
Crema bretona (de judías blancas)
30min
Crema de calabaza con queso azul
30min
Vichyssoise de apio
40min
Sopa minestrone con pasta
45min