Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de queso gruyère cortado en trozos
- 500 g de cebollas cortadas en dos
- 30 g de aceite
- 20 g de mantequilla
- ½ cucharadita de sal y algo más (al gusto)
- 2 pellizcos de pimienta negra molida y algo más (al gusto
- 2 cucharaditas de harina (10 g)
- 900 g de agua
-
1
pastilla de caldo de pollo (para 0,5 l.)
nebo 1 cucharadita colmada de concentrado casero de caldo de pollo - 12 rebanadas de baguette del día anterior (o de otro pan con corteza)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1255.2 kJ / 299.7 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de cebolla con cerveza
1 godz. 10 min
Sopa griega de garbanzos
25min
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Sopa griega de garbanzos
25min
Crema ligera de tomate
25min
Sopa griega de tomate y yogur
10min
Crema de cebolla con pan de queso, huevo y jamón
1h 50min
Crema de champiñones
20min
Crema bretona (de judías blancas)
30min
Crema de tomate
30min
Vichyssoise de apio
40min
Crema de ajo con puerro y patatas
45 Min