Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 800 g de calabaza limpia y troceada en dados
-
1000
g de caldo de verduras
nebo 1000 g de agua con 1 cucharadita de sal - 100 g de queso cremoso
- 80 g de queso azul (no muy curado)
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- cebollino fresco picado
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 342 kJ / 81 kcal
- Protein
- 12.97 g
- Sacharidy
- 12.95 g
- Tuk
- 26.6 g
- Vláknina
- 5.25 g
Alternativní recepty
Crema de calabacín y aguacate
30min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45min
Crema fría de zanahorias al aroma de jengibre
1 godz.
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema de cebolla con cerveza
1 godz. 10 min
Sopa fría de manzana y puerro
2h 40min
Vichyssoise
2 godz. 20 min
Crema de champiñones
20min
Crema de canónigos
20min
Crema de espárragos blancos
25min
Vichyssoise de apio
40min
Crema de boletus
1 godz. 35 min