
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
800
g de tomate entero en conserva (escurrido)
nebo 800 g de tomate pelado - 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de orégano seco
- 3 - 4 ramitas de albahaca fresca picada (solo las hojas, 20 g)
- 3 berenjenas cortadas en rodajas de 5 mm
- 100 g de queso parmesano rallado
- 150 g de queso mozzarella
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 344 kcal / 1160 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hojaldres con berenjena
40 Min
Parmentier de setas
1 Std. 10 Min
Quiche de espinacas y feta con pasta filo
45 Min
Crêpes de espinacas, beicon y requesón
1 Std. 10 Min
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30 Min
Costrada de espinacas y queso feta
1 Std.
Crujientes de espinacas con roquefort
25 Min
Muffins de huevo con espinacas y tomates
30 Min
Moussaka de pollo
50 Min
Berenjenas rellenas de espinacas y atún
50 Min
Moussaka griega
1 Std. 5 Min
Montaditos de berenjena y queso con cebolla caramelizada
1 Std.