Risotto con boletus

Risotto con boletus

4.2 826 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 30min
6 raciones

Suroviny

  • de perejil fresco (solo las hojas)
    8 - 10 ramitas
  • chalota
    1
    30 g de cebolla
  • de aceite de oliva virgen extra
    40 g
  • de boletus frescos
    250 g
    250 g de boletus deshidratados, (hidratados en agua durante 30 minutos)
  • de arroz carnaroli
    350 g
  • de vino blanco seco
    100 g
  • de agua hirviendo
    900 g
  • pastilla de caldo de verduras
    1
  • de sal (volitelně)
    1 cucharadita
  • de mantequilla
    20 g
  • de queso parmesano rallado
    40 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 319 kcal / 1333 kJ
Protein 7.69 g
Tuk 11.91 g
Sacharidy 45.24 g
Vláknina 1.96 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...