Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
-
1
chalota
nebo 30 g de cebolla - 40 g de aceite de oliva virgen extra
-
250
g de boletus frescos
nebo 250 g de boletus deshidratados (hidratados en agua durante 30 minutos) - 350 g de arroz carnaroli
- 100 g de vino blanco seco
- 900 g de agua hirviendo
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 1 cucharadita de sal (volitelně)
- 20 g de mantequilla
- 40 g de queso parmesano rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1333 kJ / 319 kcal
- Protein
- 7.69 g
- Sacharidy
- 45.24 g
- Tuk
- 11.91 g
- Vláknina
- 1.96 g
Alternativní recepty
Macarrones con salsa de setas
20 min
Vichyssoise
2h 20min
Risotto
30 min
Risotto con setas a la cerveza
40 min
Risotto con alcachofas y huevas ahumadas
25min
Risotto con pera y gorgonzola
30 min
Arroz con champiñones Portobello
30 min
Tagliatelle con salsa de boletus
2h 30min
Risotto cuatro quesos
25min
Risotto con calabacín y langostinos
55min
Risotto con manzana y boletus
30 min
Arroz negro cremoso con calamares
40 min