Risotto con boletus

Risotto con boletus

4.2 880 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
6 raciones

Suroviny

  • 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
  • 1 chalota
    30 g de cebolla
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 250 g de boletus frescos
    250 g de boletus deshidratados, (hidratados en agua durante 30 minutos)
  • 350 g de arroz carnaroli
  • 100 g de vino blanco seco
  • 900 g de agua hirviendo
  • 1 pastilla de caldo de verduras
  • 1 cucharadita de sal (volitelně)
  • 20 g de mantequilla
  • 40 g de queso parmesano rallado

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 7.69 g
Kalorie 1333 kJ / 319 kcal
Tuk 11.91 g
Vláknina 1.96 g
Sacharidy 45.24 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...